Strada vesela a cutiilor postale

Expozitie permanenta

Expozitie permanenta

Fie ca este vorba de o scurta plimbare sau vreti sa iesiti la Manasia hub ori intr-unul din drumurile voastre, puteți vizita oricând strada vesela a cutiilor poștale.

Pe strada Stelea Spătarul din București (sector 3) sunt montate cutii poștale colorate, câte o mică bucurie la fiecare poartă pentru trecător, o adevărată expoziție permanentă în aer liber.

Asa a fost descrisa de catre vizitatori

Ideea inițială de la care a pornit acest proiect precum si această categorie de produse a fost unicitatea. Consider faptul ca este de bun augur sa ofer o oportunitate de a crea o prima impresie cat si o conexiune intre oameni prin afisarea acestor cutii postale personalizate.
Stim cu totii ca oamenii se atrag si se unesc prin pasiuni comune.
De aceea prin acest proiect denumit, strada vesela a cutiilor postale, impactul social este unul puternic. Este dacă vreti, ca o carte de vizită. De ce sa nu aducem această carte de vizită la rangul de artă? Imaginati-va daca pe această stradă trece o persoana iubitoare de animale si vede o cutie postala personalizata cu animalul de companie al locatarilor respectivi, automat isi va forma o prima impresie despre acestia. Iubirea pentru animalele de companie spune multe despre oameni.
Sau pur si simplu prin primirea unei vizite din partea unei persoane care este pasionata de natură. La vederea unei cutii postale cu motive florale, sau cu un peisaj din natură , deja se creeaza o prima legătură vrand nevrand.
Este o metoda prin care putem arata tot ceea ce ne place, hobby-urile noastre, realizarile noastre, de a ne mandri cu ele si de a crea legături intre noi chiar si pentru toată viata.
Si pentru ca deviza noastră este ca mereu sa aducem zambete oamenilor putem spune ca facturile scoase dintr-o asemenea cutie postala se digera mai ușor 😊.
Cu toții suntem oameni frumoși si prin acest proiect cred ca pot scoate in evidenta acest lucru.
Proiect sustinut si realizat de Gheorghe Luciana Mariana
Inaugurarea vernisajului a avut loc pe data de 18 septembrie la Manasia Hub

Articol realizat de Open Press Agency:

STRADA STELEA SPĂTARUL: La fiecare poartă, Inbox modelat cu lut pentru mesaje scrise de mână și presa online tipărită

STRADA STELEA SPĂTARUL: La fiecare poartă, Inbox modelat cu lut pentru mesaje scrise de mână și presa online tipărită

=”text-align: center;”>Bifeaza particip sau sunt interesata, daca doresti sa ti se aminteasca de eveniment pe facebook- click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.