Mini portofel ce poate fi prins si la curea, pentru carduri si bani

120.00lei

Scapa de buzunarul încărcat cu ajutorul portofelului handmade

Acesta este usor si subtire

Poate fi prins cu usururinta de curea, tocmai bun pentru biciclisti.

 

Tăiate, cioplite, vopsite, cusute și finisate de mână.

Produsele noastre sunt cusute folosind metoda de cusătură „șa”. Această tehnică manuală oferă o structură mai puternică decât cusăturile tradiționale de blocare create de mașinile de cusut. Deși este nevoie de mult timp pentru a  se realiza, produsele din piele vor dura toată viața.

PieleaTabacitaVegetal este finisata prin procese naturale, de lunga durata, dar cu rezultate deosebit de frumoase. Acest proces presupune prelucrarea pielii cu ajutorul ingredentelor naturale, fara alte substante chimice.
Pe cat de prietenoasa cu mediul este aceasta metoda, pe atat de costisitoare o reprezinta aceasta. Procesul de tabacire a pielii dureaza aproximativ 1 luna si jumatae pentru ca o piele tabacita vegetal sa ajunga la aspectul final, folosind tehnici traditionale, cu personal specializat. Pielea obtinuta astfel este mai frumoasa si rezistenta, dar avand costuri pe masura calitatilor sale. Deosebirea dintre pielea tabacita chimic(cu saruri de crom) si cea tabacita vegetal este ca cea din urma este complet bio-degradabila si nu dauneaza sanatatii umane (posibile alergii),
Pielea tăbăcită vegetal este un material viu, in timp, ea va dobândiun mic strat la suprafata(patină), deoarece absoarbe uleiurile naturale şi va fi lustruită prin manipulare repetată.
Ca toate produsele din aceasta categorie, pielea din care sunt realizate produsele Tracolla Handmade are nevoie de o mica intretinere periodica ( ex: tratarea cu ceara naturala, aplicarea unui strat fin de ulei specific) pentru a-şi păstra caracteristicile unice pentru un timp îndelungat .

Fiecare produs este lucrat manual, dintr-un singur strat de piele, aceasta facand-o complet unică, ceea ce înseamnă că 2 produse nu vor fi identice, fiecare din ele avand particularitati unice, de la nuanta de culoare cat si bucata propriu-zisa de piele sau mai bine spus calitatile sale naturale.

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.