Flori de mac

75.00lei

  • Cerceii cu flori de maci sunt realizati manual petala cu petala din lut polimeric usor flexibil
  • In centru contin seminte naturale
  • Sunt de aproximativ 4 cm si sunt foarte usori
Bijuteriile cu flori superbe – flori colorate si exotice, ba chiar flori de gradina, au fost mereu apreciate si indragite.
Dar dintre toate, macii sunt adorati de catre toate doamnele, indiferent de varsta lor, si de preferintele din alte domenii. Dar ce le face pe aceste flori atat de dorite, de pline de mister, de tremur pe care noi il vrem aproape de sufletul nostru, daca se poate ca podoaba a zilelor ce le desiram iar si iar?
 
Rosul macului ne taie respiratia
Culoarea rosu starneste pasiune, inflacarare, agilitate, curaj. Este mereu cautata pentru cei ce au nevoie de un imbold in viata de zi cu zi, si schimba categoric starea de spirit, daca este purtata in vestimentatie si accesorii. Din punct de vedere psihologic, s-a observat ca barbatii prefera nuantele de rosu inspre portocaliu, de la rosu-tomata pana la rosu-caramiziu. Aici se integreaza si culoarea macului, pe care noi,doamnele, o purtam pe noi, pentru a fi si mai indragite decat deja suntem, de catre domni.
 
Au o istorie fascinanta
Macul a fost descoperit in mormintele egiptene vechi de acum 3000 de ani, iar in Grecia antica macul era vazut ca simbol al fertilitatii, o amuleta de dragoste, semintele sale fiind folosite ca ameliorator al sanatatii si vigorii, chiar si de catre atletii greci ai acelei perioade.
. Rosul este culoarea mireselor din China, India si Nepal
Asa ca de fiecare data cand purtam rosul macului pe noi, ne putem simti mirese ale Naturii, sa simtim iubirea Pamantului si sa ne inconjuram cu iubire. Macul devine aici un memento pentru adevaratele valori ale vietii omenesti, pe care dorim cu toata ardoarea sa o traim.
 
Este folosit cu succes in terapia culorilor
Reprezentarile macului sunt folosite in terapia culorilor atunci cand se doreste a se folosi capacitatea culorii sale. Este un fapt dovedit ca numai privitul culorii rosii stimuleaza activitatea cerebrala, marind pulsul si crescand tensiunea arteriala. Asadar, in loc de cafea, va recomandam ca in unele zile sa priviti macii si sa va lasati umpluti de vigoarea lor fermecatoare!

 

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.