Informatii generale

Personalizarea produselor
Efectuam la comanda produse personalizate, in functie de preferintele clientilor. Ne puteti trimite poze, schite, idei pe adresa de e-mail [email protected] sau ne puteti contacta la unul din numerele de telefon: 0742883410 ; 0764811782 In urma comunicarii acestor detalii va vom trimite o cotatie de pret precum si o estimare a timpului de lucru (in principiu timpul de lucru este intre 1- 15 zile)
Intretinerea produselor.
In cazul in care produsul se murdareste, acesta poate fi spalat la jetul de apa caldut cu periuta de dinti sau poate fi sters cu servetel umed.
Factura pe firma
In cazul in care doriti factura pe firma, inainte de a confirma comanda va rugam sa bifati casuta “doresc factura pe firma” si sa completati datele firmei.
Modificarea comenzii deja lansate
Orice comanda lansata poate fi modificata prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon la unul din numerele: 0742883410 ; 0764811782
Recuperare parola sau alte probleme in site

Pentru comenzi, recuperare parola sau alte probleme, ne puteti contacta si pe email la: [email protected]

Beneficii abonare
- Prin abonarea la site-ul nostru sunteti inscrisi automat la tombola anuala din data de 20 decembrie; - Primiti automat pe e-mail notificari prioritare cu privire la reducerile de pe site.
De stiut!
E-mail-urile nostre pot ajunge in folderul spam. Va rugam sa le marcati ca NOT SPAM pentru a fi sigur ca beneficiati cat mai rapid de ofertele noastre.