Afișez toate cele 12 rezultate

Tăiate, cioplite, vopsite, cusute și finisate de mână.

Produsele noastre sunt cusute folosind metoda de cusătură „șa”. Această tehnică manuală oferă o structură mai puternică decât cusăturile tradiționale de blocare create de mașinile de cusut. Deși este nevoie de mult timp pentru a  se realiza, produsele din piele vor dura toată viața.

PieleaTabacitaVegetal este finisata prin procese naturale, de lunga durata, dar cu rezultate deosebit de frumoase. Acest proces presupune prelucrarea pielii cu ajutorul ingredentelor naturale, fara alte substante chimice.
Pe cat de prietenoasa cu mediul este aceasta metoda, pe atat de costisitoare o reprezinta aceasta. Procesul de tabacire a pielii dureaza aproximativ 1 luna si jumatae pentru ca o piele tabacita vegetal sa ajunga la aspectul final, folosind tehnici traditionale, cu personal specializat. Pielea obtinuta astfel este mai frumoasa si rezistenta, dar avand costuri pe masura calitatilor sale. Deosebirea dintre pielea tabacita chimic(cu saruri de crom) si cea tabacita vegetal este ca cea din urma este complet bio-degradabila si nu dauneaza sanatatii umane (posibile alergii),
Pielea tăbăcită vegetal este un material viu, in timp, ea va dobândiun mic strat la suprafata(patină), deoarece absoarbe uleiurile naturale şi va fi lustruită prin manipulare repetată.

Produse lucrate manual din piele naturala

Curea ocean din piele naturala

300.00lei

Produse lucrate manual din piele naturala

Curea din piele naturala cu margareta

250.00lei

Produse lucrate manual din piele naturala

Curea drumetie din piele naturala

300.00lei
Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.